HTML

Európai Irodalom Éjszakája

Friss topikok

Linkblog

Európai Irodalom Éjszakája

2011.03.28. 11:27 europaiirodaloméjszakaja

 Az Európai Irodalom Éjszakája 15 európai kulturális intézet bevonásával jött létre, az EUNIC – az Európai Kulturális Intézetek Hálózata - és az Európa Pont szervezésében. A Margó Fesztivállal karöltve újfajta irodalmi élményt szeretne nyújtani; a kortárs európai irodalom különleges helyszíneken, alternatív előadásmódban jelenik meg ezen az estén.

A cél, hogy a szokványos irodalmi programokat kiszakítsuk megszokott közegükből, az érdeklődőket pedig mozgásba hozzuk, és különleges élményben részesítsük.
 
15 ország, 15 író, 15 műve, 15 különleges helyszínen.
 
Az este folyamán a résztvevők felfedezhetik Budapest számukra talán ismeretlen arcát, olyan írók műveivel ismerkedhetnek meg, akikről talán még sosem hallottak, mindezt kiemelkedő magyar színművészek előadásában, az adott könyv részletéhez kapcsolódó helyszínen.
 
Áprilisban egyetlen éjszaka erejéig az európai irodalom Budapestre költözik.
 
Időpont: 2011. április 16. 19:00-23:00

1 komment

Címkék: európai irodalom éjszakája margófesztivál

A bejegyzés trackback címe:

https://europaiirodalomejszakaja.blog.hu/api/trackback/id/tr342778099

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kószalidérc 2011.05.04. 21:49:58

Sziasztok! Nagyon jól éreztem magama rendezvényen, csak sajnos három helyszínre jutott idő, pedig már az elsőn 7-kor ott voltam. No, de sebaj! nagyszerű ötlet, nagyszerű szervezés, nagyszerű emberek!!! csak a hirverés lehetett volna nagyobb, sokak az én áradozásom után szomorúan verték a falba a fejüket, hogy lemaradtak az év legjobb irodalmi eseményéről. Várom a következőt!!!
süti beállítások módosítása